Despre noi

Fondată in 1994, societatea comercială Enigma Trading 2000 S.R.L., a ajuns in prezent unul dintre cei mai apreciați furnizori de produse de uz casnic din polietilenă și polipropilenă din România, produse ce pot fi găsite in principalele rețele precum și in micile și marile magazine din țară, datorită distribuitorilor noștri.

Rețele în care puteți găsi produsele noastre:

 • Auchan
 • Bila
 • Carrefour
 • Cora
 • Kaufland
 • Penny
 • Profi
 • Real
 • Mega Image
 • Metro Cash&Carry
 • Selgros Cash&Carry

Atât in magazinele rețelelor de mai sus cât și în majoritatea magazinelor mici și medii aflate pe întreg cuprinsul țării, unde produsele noastre ajung prin intermediul distribuitorilor, veți găsi următoarele produse:

Sub marca Epack, marca premium a firmei noastre, veți găsi pungi alimentare, saci menajeri, folii de aluminiu și stretch, hârtie de copt, bureți de vase și lavete, articole de unică folosință si articole de menaj de cea mai bună calitate.

Marca Ropack, marcă de prim preț, oferă la cele mai mici prețuri saci menajeri, folii de aluminiu și stretch, bureți de vase și lavete precum și articole de menaj.

Marca Madero, marcă ce se adresează in principal profesioniștilor din domeniile HoReCa și Cleaning, oferă prosoape hârtie, saci menajeri, lavete, folie stretch, folie aluminiu, bureți, manuși menaj, cu cel mai bun raport calitate/preț.

Produsele PVL (private label) sunt fabricate conform specificațiilor beneficiarului, fiind livrate cu ambalaj personalizat si cu marca acestuia.

Suntem în permanența deschiși noilor colaborări și întotdeauna veți găsi în noi un partener de încredere, serios, consecvent, ce-și va susține clienții și îi va ajuta să rămână competitivi pe piața din Romania.

Politica la Enigma Trading 2000

Privind CALITATEA

Actionarii societatii intreprind cu consecventa masuri ferme pentr:

Satisfacerea cerintelor clientilor prin :

Prestatii complete si complexe

• Respectarea conditiilor de calitate specificate, conform temenilor contractuali

Cresterea veniturilor , in principal prin urmarirea si cresterea eficientei costurilor de operare

 Aplicarea de catre management si angajati a masurilor stabilite de catre Asociatul Unic , cu respectarea principalelor standarde si bune practici de afaceri care conduc la mentinerea , dezvoltare si consolidarea pozitiei pe piata a organizatiei

Imbunatatirea continua a sistemului de management al calitatii

Privind Mediu si Dezvoltarea Durabila

 Protectia mediului si o poluare cat mai redusa - Minimizand generarea deseurilor prin optimizarea permanenta a proceselor

 Sanatatea si siguranta angajatilor nostril - Implementand masuri menite sa evite accidentele de munca si de mediu

 Protectia consumatorilor dar si a altor parti interesate;

 Respectarea cerintelor legale in vigoare;

 Participam in fiecare an, din proprie initiativa dar si la invitatia tertilor, in actiuni sociale pentru a ajuta categoriile sociale defavorizate dar si pentru a ajuta comunitatea locala in care ne desfasuram activitatea

Obiectivele generale din prezenta Politica sunt stabilite de catre conducerea ENIGMA TRADING 2000 si sunt analizate in cadrul analizelor efectuate de management pentru a asigura adecvarea acestora.

Obiectivele generale fundamenteaza obiectivele specifice proceselor.

Managementul de la cel mai inalt nivel se asigura ca prezenta declaratie de politica este disponibilă atat pentru toţi angajatii companiei cat si pentru partile interesate.

Enigma Trading 2000 S.R.L.
Reg. Com./an: J23/1893/2008
C.I.F.: RO6519490

Cont: RO93 BACX 0000 0045 0885 1001
Banca: Unicredit Tiriac Bank S.A. Suc. Titulescu

Sediul Social:
Enigma Trading 2000 S.R.L.
Str. Matei Basarab, Nr. 18, Voluntari, Ilfov, România
Capital social: 31.000 RON